OM RONATECH


RONATECH AB är en framstående aktör inom IT-branschen med sina rötter i Linköping, där det grundades 2014 under namnet SOLID PC. Ursprungligen fokuserade företaget på datorreparationer, men med företagets tillväxt utökades tjänsteutbudet för att även inkludera reparation av mobiltelefoner och surfplattor.


År 2017 tog företaget ett stort steg framåt genom att flytta till en ny lokal på Storgatan 24 i centrala Linköping och samtidigt omvandlades det till aktiebolag under det nya namnet RONATECH. Denna förändring markerade en strategisk utveckling och positionering på marknaden.


Idag är RONATECH ett komplett IT-supportföretag med en imponerande bredd av tjänster. Företaget specialiserar sig på reparation och service av mobiltelefoner, smarta klockor, surfplattor och datorer. RONATECH har expertis och erfarenhet av flertalet välkända varumärken, inklusive Apple, Samsung, Huawei, Sony och Lenovo.


Företaget erbjuder en överlägsen och professionell service till både företagskunder och privatpersoner. RONATECH strävar ständigt efter att förbättra och utveckla sin kompetens för att kunna erbjuda sina kunder den bästa möjliga servicen.


Utöver reparationstjänster inkluderar RONATECH även försäljning av IT-produkter och tillbehör. Med tillgång till ett omfattande sortiment av både nya och begagnade datorer, mobiltelefoner, surfplattor och kringutrustning möter företaget olika behov.


RONATECH är känt för sina värderingar av kvalitet, service och kompetens. Företaget tar stolthet i att kunna erbjuda sina kunder den högsta möjliga servicen och strävar ständigt efter att upprätthålla och överträffa dessa höga standarder.


Kontakta oss


Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss så snart vi kan.